Z deníku dočaskářky - Minaříková, Olga, 1985- (Cosmopolis, 2020)
Autorka, která se věnuje dočasné péči o opuštěné psy, popisuje příběhy několika z nich a přesto, že to jsou smutné příběhy, autorce nechybí humor a optimismus.