Ukradený polibek - Shen, L. J. (Baronet, 2020)
Jeden polibek. Dva muži. Tři vzájemně propletené životy. Říká se, že první polibek byste si měli zasloužit. Ten můj mi pod černou oblohou Chicaga ukradl ďábel v maškarní masce. Říká se, že svatební sliby jsou svaté. Svůj jsem porušila, než jsme vyšli z kostela. Říká se, že vám srdce bije jen pro jediného, toho pravého. Moje se rozervalo vedví a krvácelo pro dva muže, kteří o něj bojovali až do hořkého konce. Byla jsem zaslíbena Angelu Bandinimu, dědici jedné z nejmocnějších rodin chicagské mafie. Provdala jsem se však za senátora Wolfa Keatona, který mě získal jako výkupné za otcovy hříchy. A teď se musím rozhodnout, který z těch dvou mužů bude mým osudem.