Vražedná sonáta. : první případ komisaře Di Bernarda - Korsakova, Natasha (Computer Media s.r.o., 2019)
Skandální případ otřásá Římem. Cornelia Giordanová - mocná a obávaná hudební agentka byla brutálně zavražděna. Případu se ujímá zkušený komisař Di Bernardo, který musí proniknout do složitých a neúprosných vztahů panujících mezi agenty, virtuosy a lidmi z hudebního byznysu.