Magický expres. - Sturm, Anca, 1991- (Fragment, 2019)
Noc co noc sedává třináctiletá Flinn na opuštěném nádraží, odkud před dvěma lety beze stopy zmizel její nevlastní bratr Jonte. Zůstala jí po něm jen pohlednice s podivnými verši a obrázkem starého vlaku, který ale nikdo kromě ní na pohlednici nevidí. Když pak přesně tento vlak vjede do stanice, hned do něj bez rozmyslu naskočí. Netuší, že se právě vrhla do největšího dobrodružství svého života. Jde totiž o magickou internátní školu na kolejích!