Někdo z vás je vrah, pánové! - Beran, Ladislav, 1945- (Původní česká detektivka (MOBA), 2019)
Povídky inspirované skutečnými kriminálními případy, které musela řešit písecká četnická pátračka na sklonku třicátých let 20. století.