Černý led - Connelly, Michael, 1956- (Domino, 2019)
Ve druhém dílu série svérázný detektiv Harry Bosch vyšetřuje smrt svého kolegy. Všichni se domnívají, že se jedná o sebevraždu, ale Harrymu policajtský instinkt napovídá, že na kolegově smrti se nejspíše podíleli distributoři nové drogy nazývané Černý led. Navzdory varování, aby dal od tohoto případu ruce pryč, se pouští do pátrání na vlastní pěst. Zběsilý hon za pravdou projde mnoha zákruty, aby nakonec dospěl až k naprosto nečekanému rozuzlení.