Jasným plamenem. Alfa a Omega - Briggs, Patricia, 1965- (Fantom Print, 2018)
Patricia Briggs nás ve své spin-off sérii zasvěcuje nejen do dalších faktů ze života Mercy Thompsonové, ale především nás nechá nahlédnout hlouběji do smečky, z níž Mercy přišla, a ochutnat nejen faeskou, ale i další, mnohem temnější magii. Charles se svou družkou Annou se pokoušejí zachránit dva z "divých" členů smečky, narazí však při tom na znepokojivé stopy, nepříjemně zavánějící špionáží a zradou a vedoucí k dalším bolestným zjištěním.