Johana s hlavou v oblacích - Braunová, Petra, 1967- (Třetí čtení (Albatros), 2018)
Dobrodružství holčičky Johanky, nechce se jí vstávat, ani chodit do školy, s ničím není spokojená, že by za to mohl spolužák Pavel?