Sběratel trofejí - Flint, Sarah (Knihy Omega (Dobrovský), 2018)
Pozoruje a vyčkává. A počítá. Každý z nich uchovává ve formaldehydu, aby se uchoval. Každý prst znamená jednu oběť, mučenou a zabitou. Srdce vyřízlá z hrudi a místo nich vložený symbol konkrétní zrady. A každý týden přibude nová trofej. V jeho očích se všechny oběti provinily a musely zaplatit. Jedno však všechny oběti spojuje. Přijde Charlotte na to, co to je?