Vlk a dýka : pátý případ kapitána Steina a notáře Barbariče - Červenák, Juraj, 1974- (Argo, 2017)
Pátá kniha série Stein a Barbarič. Hrad na hoře Sitno odedávna střeží cestu k bohatým hornickým městům. Kvůli turecké hrozbě je na podzim roku 1599 dobře vyzbrojený a má početnou posádku. Navzdory tomu se z něj ztratí kastelánova dcera. Poradí si Barbarič i bez pomoci Steina a Jaroše?