Přes nepřízeň osudu - Steel, Danielle, 1947- (Ikar, 2019)
Život nabízí různé příležitosti, ale když se někdo rozhodne jít tak trochu "proti proudu", je to obvykle velice riskantní. Kate Madisonová je majitelkou úspěšného módního obchodu ve stylu SoHo, který od smrti jejího manžela živí nejen ji, ale také její čtyři děti. Nyní jsou její děti již dospělé a vydávají se žít svůj vlastní život. Ke zděšení jejich matky se však všechny její ratolesti pouštějí "proti proudu". Kate stojí před nelehkým rozhodnutím: Má se snažit donutit své děti, aby žily podle jejích představ, nebo je nechat žít po svém a jednoduše je milovat takové, jaké jsou?