Dům stínů - Hartshorne, Pamela (Baronet, 2018)
Když se Kate Vavasourová probudí v nemocnici, nepamatuje se na rodinu shromážděnou kolem jejího lůžka ani na svůj život před nehodou. Lékaři jí diagnostikují posttraumatickou amnézii s tím, že by se jí vzpomínky měly začít postupně vracet. Což se stane. ale ty vzpomínky nejsou její.