Kamarádky kouzelných zvířátek. - Meadows, Daisy (CPress, 2017)
Čtvrtá kniha série Kamarádky kouzelných zvířátek. Les Přátelství zachvátila prudká vichřice. Grizeldin bouřkový drak se totiž zmocnil kouzelného větrného mlýna, který řídí pohyb větru v celé říši. Lilka a Jola teď musí pomoct malému morčátku Růžence zachránit její rodinu i celý les dříve, než Grizeldino zlo jednou provždy zvítězí!