Nářek ze tmy - Hamerová, Zdenka, 1971- (Detektivka (Motto), 2018)
Zita se vydává se svou malou dcerkou Aničkou navštívit kamarádku, která pracuje v Jižním Tyrolsku. Ubytují se u ní doma a za pár hodin přijíždějí i další přátelé, kteří se usadí v horním patře. Všichni si společně užívají teplých podzimních dnů v krásné přírodě...