Manželka mezi námi - Hendricks, Greer (Top thriller (Motto), 2018)
Psychologický thriller o manželství, zradě a nebezpečných pravdách. Ponořte se do příběhu Vanessy Thompsonové. Budete si myslet, že čtete o žárlivé ženě, která je posedlá snoubenkou svého bývalého muže. Bude vám připadat příšerná a pochopíte, proč ji manžel opustil a našel si náhradu. Budete si jistí, že znáte všechny jejich pohnutky i detaily tohoto milostného trojúhelníku. Jenže ať už si myslíte cokoli, mýlíte se. Dokážete číst mezi řádky a odhalit pravdu dřív, než obrátíte na poslední stránku?