Hon na motýly : osudy pěti žen - Hanibal, Jiří, 1929- (Knižní klub, 2018)
Psychologický příběh pěti žen, jsou mladé, bohaté i krásné, ale přestou nejsou šťastné, jejich společným údělem je samota a na poslední chvíli se snaží chytit svého vysněného motýla: sňatek, lásku nebo dítě.