Strach - Kurbjuweit, Dirk, 1962- (Knižní klub, 2018)
Rodina je všechno. Tak co kdyby tu vaši terorizoval soused - člověk, který si nedá říct a jehož činy jsou s každým uplynulým dnem nevyzpytatelnější a děsivější? A ti, od nichž byste čekali pomoc - policie, váš advokát - s tím nic nezmůžou? Začnete se bát od své rodiny odejít. A přitom jste už vyčerpali všechny možnosti jak ji ochránit. Nebo snad nevyčerpali? Každý z nás se může stát vrahem.