A hvězdy mi daly tebe - McQuestion, Karen (Fragment, 2018)
Emma nikdy neztratila naději na Lucasovo uzdravení. Když náhle vstane ze smrtelné postele, jsou všichni natolik překvapení a nadšení, že si nikdo nevšimne, že něco je špatně. Podezření má jen Emma. Lucas podivně mluví, nevzpomíná si na jejich společné zážitky, a dokonce ani jeho vlastní pes ho nepoznává...