Harry Potter a vězeň z Azkabanu - Rowling, Joanne K., 1965- (Albatros, 2017)
Harry Potter a jeho kamarádi Ron a Hermiona jsou už ve třetím ročníku bradavické Školy čar a kouzel. Harry se nemohl dočkat začátku školního roku, když ale přijede do Bradavic, panuje tam napjatá atmosféra a strach. Proč? Úžasný příběh je opět doplněn ilustracemi oceňovaného Jima Kaye.