Láska bez pravidel - Summers, M. J. (Ikar, 2017)
Výtvarná redaktorka prestižního časopisu Harper Youngová se vrací do rodného městečka, aby se postarala o svého otce. Po letech se tu setká se svou dávnou láskou - Evanem Donovanem. Oběma se rázem svět obrátí vzhůru nohama.