Lidé, kteří mě znali - Hooper, Kim (Knihy Omega (Dobrovský), 2017)
Psychologický román pro ženy. Jako velmi mladá mladá se vdala za muže, jehož vášnivě milovala, a budovala si život, jaký vždycky chtěla. Ale nic netrvá věčně. Pár ukvapených rozhodnutí, zamilování do jiného, nechtěné těhotenství - a její život je vzhůru nohama. Pak ale přichází 11. září...