Jedna noc. - Malpas, Jodi Ellen, 1980- (XYZ, 2017)
Nezkrotná vášeň, která se rozhořela mezi Livy a Millerem v Jedné noci: Zaslíbené, může oba dva nemilosrdně zničit. Pro Livy už ale neexistuje cesta zpět, její krásný a bohatý londýnský eskort jí stále přináší rozkoš, o níž neměla ani tušení a která ji tolik láká. Jejich touha přerůstá ve vzájemný cit, který musí čelit mnoha překážkám.