Mrzout - Kyrö, Tuomas, 1974- (Argo, 2017)
Pohled na svět očima starého člověka, který současné době nerozumí, a ani nechce. Jde tu o stáří a jeho vztah ke změnám. Postava Mrzouta je jakýmsi zrcadlem životu, jeho pomíjivosti a konečnosti stáří, které nedrží krok s dravostí mladých.