Temný Říman - Reynard, Sylvain (XYZ, 2017)
Poslední kniha série Florentská trilogie. Opět se setkáváme s Raven, florentským princem a ostatními upíry, Gabrielem a Julií. William vede válku proti jiným upírům i Kurii, Raven bojuje o život své sestry i o svou tajemnou lásku.