Lúzři. Tým v nemilosti - Hénaff, Sophie, 1972- (Nakladatelství XYZ, 2017)
Šéf pařížské justiční policie, takzvané Šestatřicítky, dostane skvělý nápad: sestavit tým lúzrů, alkoholiků, homosexuálů, pisálků, zkrátka všech těch, kteří jsou sice k ničemu, ale nemohou dostat vyhazov. Do čela týmu těchto odepsaných kriminalistů přichází ambiciózní mladá komisařka Anne Capestanová, která je tím potrestána za neoprávněné užití zbraně. Měla by sklopit uši, být zticha a plnit rozkazy, ale to ona neumí!