Černá komnata - Preston, Douglas, 1956- (BB/art, 2017)
Po dramatickém střetnutí s bytostí z jiného světa, k němuž došlo na exmouthském pobřeží ve státě Massachusetts, se zvláštní agent A. X. L. Pendergast pohřešuje - podle všeho je mrtev. Pendergastova schovanka Constance, zrcená žalem, se uchýlí do sklepních komnat pod sídlem na Riverside Drive, aby tu o samotě meditovala a rozhodovala, co bude dál s jejím životem. Jenže tam není sama - setká se s temnou postavou z minulosti, která ji unese na druhý konec světa. anebo ne?