Spad - Kotleta, František, 1981- (Fantastická Epocha (Epocha), 2016)
Akční fantasy, v roce 2050 po válkách, které nikdo nevyhrál, sutiny Prahy opouští skupina válečných veteránů, aby splatili čestný dluh z časů, kdy takové věci ještě měly hodnotu...