Totožnost neznámá - Robb, J. D., 1950- (Klokan (Alpress), 2016)
V tmavé uličce je nalezeno tělo muže se stopami po mučení. Na kůži má vyryté srdce s písmeny E a D, podpisem zamilované dvojice, kterou vzrušuje utrpení obětí.