Dopis do ticha - Hanka, Zdeněk, 1956- (Klokan (Alpress), 2016)
Zdravotní sestra Linda, se dostává na operační sál sama jako pacientka. Při operačním výkonu je u ní odhalena jistá vada omezující naději na otěhotnění.