Kruh věrných - Roberts, Nora, 1950- (Klokan (Alpress), 2016)
Zlo má jméno Lilith - v její náruči našlo věčné zatracení příliš mnoho mužů, a to včetně Hoytova bratra. Hoyt sám se nemůže s temnou sirénou rovnat, ale společně s pěticí mocných zakusí, jak nezlomné jsou jeho duch i srdce.