Dům na Baker Street : za každým velkým detektivem stojí velká žena... - Birkby, Michelle (Cosmopolis, 2016)
První kniha série Paní Hudsonová & Mary Watsonová. Bytná Sherlocka Holmese a manželka doktora Watsona se rozhodnou vyjít ze stínu a rozjet své vlastní detektivní pátrání. Z kuchyně na Baker Street číslo 221b se vydávají do temných zákoutí Londýna a zjišťují, že se mohou rovnat i s nejslavnějším detektivem všech dob...