Podfuk s diamanty - Mayle, Peter, 1939-2018 (Argo, 2016)
Bonviván, světák, labužník a příležitostný detektiv Sam Lewitt se opět vrací z Los Angeles do kouzelné a sluncem zalité Provence. Když jedné dámě z místní společenské smetánky náhle zmizí diamanty, Elena, Samova partnerka jak v lásce, tak v řešení zapeklitých situací, přiletí prošetřit událost pro pojišťovnu, pro kterou pracuje.