Střepiny ticha - Mac Dermid, Val, 1955- (BB/art, 2016)
Tvůrce psychologických profilů Tony Hill dokáže číst vzorce lidského chování a dekódovat jeho záhady. Když narazí na sérii sebevražd žen, na netu pronásledovaných zvrácenými predátory, začne tušit, že jde o větší a děsivější tragedie, než by se zdálo. Způsoby smrti jsou sice různé, ale okolnosti podobné. Nebyly ty ženy ve skutečnosti zavražděné? Jaký typ sériového vraha může toužit po tom, aby jeho zločiny zůstaly skryté? Bývalá vrchní inspektorka Carol Jordanová bojuje s vlastními démony, ale lidské životy, které jsou v sázce, ji přimějí vrátit se do akce. Společně s Tonym a novým týmem se pouští do honu na nejnebezpečnějšího vraha svého druhu - na takového, který nezná strach a nemá co ztratit...