Polibek hříchu - Arthur, Keri (Fantom Print, 2013)
Svět Riley Jensonové je plný nebezpečí a vášně - od záře melbournských mrakodrapů až po pulzující noční kluby. Atraktivní vlkodlačice s kapkou upíří krve v žilách pracuje pro organizaci, jejímž úkolem je dohlížet na bezpečnost nadpřirozených ras.