Wifina 2 : zábavná encyklopedie pro zvídavé holky a kluky - Braunová, Petra, 1967- (Edice ČT, 2015)
Je tu další kniha plná super reportáží z tvého oblíbeného pořadu! Najdeš v ní výběr těch NEJ témat a ke každému i něco navíc. Matěj tě zasvětí do tajů techniky, Kuba zavede do společnosti, Terka ti dá nové podněty, jak trávit volný čas, Karina provede světem módy a Verča - ta má opět připravenou spoustu reportáží z přírody.