Ježíšek - Skálová, Hana (Mladá fronta, 2010)
Tato kniha vyprávějící ve 12 kapitolách o vánočních zvycích, které narození Jezulátka provázejí. Nejen děti, ale i rodiče se dozvědí jistě spoustu zajímavostí, o nichž dosud netušili.