Tajný deník Violetty. - Flemrová, Sára (Disney. Violetta, 2014)
V knížce Tajný deník Violetty. Nová sezóna o sobě vypráví už dospělejší Violetta. Je rozhodnější a víc si uvědomuje svoje kvality. Srdce má ale stále nerozhodné a je zamilovaná hlavně do života. Tak to je Violetta. A tohle je její deník. Tajný deník Violetty. Nová sezóna inspirovaný populárním televizním seriálem stanice Disney Channel je napjatě očekávaný druhý díl bestselleru Tajný deník Violetty, který byl přeložen už do šesti jazyků a v Itálii se umístil v žebříčku nejprodávanějších knih pro mládež za rok 2013.