Než jsme se poznali - Whitehouse, Lucie (Pavel Dobrovský - BETA, 2015)
Hannah se nikdy nechtěla citově vázat, ale pak potkala Marka, dokonalého muže, se kterým závazky najednou nevypadaly tak děsivě. Následovala svatba a osm měsíců pohádkového soužití. po kterých se Mark najednou nevrátil ze služební cesty. Hannah, která se kvůli němu vzdala úspěšné kariéry, začíná pátrat a z minulosti se vynořují nečekaná tajemství. Spletla se, když si myslela, že o člověku, s nímž se rozhodla strávit život, ví všechno. Musí se ptát, jaký Mark vlastně byl, než se poznali.