Odpočívej v pokoji - Sarenbrant, Sofie, 1978- (Severský krimiromán (Víkend), 2013)
Do luxusního lázeňského komplexu Yasuragi Hasseludden jezdí obyvatelé Stockholmu, aby se tu koupali a meditovali v japonském duchu. Jednoho rána je však v horké lázni nalezena v bezvědomí známá herečka a krátce nato ve svém pokoji mrtvý manželský pár...