Povedená partička. Past na surovce - Fry, Michael, 1959- (Knižní klub, 2014)
Nick je nejmenší dvanáctiletý kluk na světě (je si tím naprosto jistý), který nepatří do žádné party ani klubu (kdo je potřebuje?) a tráví více času uvnitř než vně své šatní skříňky (jsou větší, než si myslíte). Když Nicka jeho trýznitel Roy opět nacpe do šatní skříňky, výchovná poradkyně usoudí, že je načase, aby se zařadil do kolektivu. Seznámí ho s dvěma dalšími třídními outsidery Molly a Karlem a tak vznikne Povedená partička. Její členové ze sebe nejdřív nejsou moc nadšení, ale když je přihlouplý Roy šikanuje čím dál víc, začnou společně připravovat past.Text, psaný s jemným humorem a s nadhledem, je doplněn množstvím vtipů a komiksových kreseb.