Odešel - Caletti, Deb, 1963- (Motto, 2015)
Dani Kellerová se probudila po večírku s třeštící hlavou. Vypila moc vína a nemá ani tušení, jak se dostala domů. Něco je jinak... není tady Ian, její manžel! Mobil nezvedá, nikdo ze známých o něm nic neví. Přivolaná policie začne zmizení vyšetřovat a Dani proběhne před očima celý jejich společný život a nakonec pochopí pravdu o sobě, Ianovi i jejich manželství. Co se doopravdy stalo? Odešel?