Batman. Ticho - Loeb, Jeph (BB/art komiks, 2012)
Temný rytíř se v tomto komiksu utkává se spoustou známých padouchů. Včetně obrovského Killer Croca, děsivého Scarecrowa, nesmrtelného Ra's al Ghula, rozpolceného Two-Face, hádankami posedlého Riddlera. a dokonce i samotného Jokera.