To jsem já, Anife : jídlo, pití, cestování - Vyskočil Hassan, Anife Ismet (Ikar, 2015)
Kaleidoskop exotických receptů, poutavých fotografií, cestovatelských zážitků a vlastních životních příběhů autorky.