Nová holka @ Tajnosti v dívčí škole - Reid, Carmen (Mladí dospělí, 2014)
Ginina matka už dál nehodlá trpět své dceři ponocování na večírcích, utrácení horentních částek za oblečení, nekonečné posílání textových zpráv přátelům a nakonec i špatné známky. Avšak její rozhodnutí zkrotit vzpurnou dceru je poněkud drastické - posílá Ginu do stejné dívčí internátní školy St. Jude's v Edinburghu, kterou kdysi sama navštěvovala. Gina, nenadále vytržená z luxusního domova v Kalifornii, ze světa značkových butiků, mobilních telefonů a kultivovaných hochů, je donucená se vypořádat se zápasy v pozemním hokeji v dešti, společnou jídelnou a sprchami, s protivnými synáčky známých rodičů a nevrlými staromódními vychovatelkami. Podaří se jí vůbec přežít? Možná by mohly pomoct kamarádky z internátu - jsou sice divné, ale zdá se, že je s nimi docela legrace... A pořád jsou tady kluci z místní školy, kteří se můžou postarat o neustálou zábavu.