Jmenuju se Nikki - Cabot, Meg (Knižní klub, 2011)
Příběh šestnáctileté Em, která se nedobrovolně ocitla v těle žádáné supermodelky a je nucena tomu přizpůsobit svůj život, volné pokračování knihy V kůži supermodelky.