Pomsta - Casey, Jane, 1977- (Argo, 2013)
V očích veřejnosti je za hrdinu: vrah, jehož oběťmi jsou usvědče ní pedofilové. Dva muži jsou již mrtví - umučil je k smrti. Ani pr o samotnou policii nejsou tyto případy prioritní. Většina vyšetřov atelů považuje pár mrtvých pedofilů za krok správným směrem. Podle kriminalistky Maeve Kerriganové by ale nikdo neměl mít dovoleno b rát zákon do vlastních rukou. Mladá a nezkušená Kerriganová pevně věří, že vražda zůstává vraždou, ať už se oběť provinila jakýmkoli v hříchem. Se stupňujícím se vrahovým násilím je ale nucena přehod notit, jak daleko je až ochotna zajít, aby bylo spravedlnosti učin ěno zadost.