Podfuk - Grisham, John, 1955- (Euromedia Group - Knižní klub, 2013)
Malcolm Bannister je bývalý advokát, momentálně ve výkonu trestu ve federálním vězeňském táboru u Frostburgu v Marylandu. Jeho situace nevypadá nejlépe, Malcolm má však v rukávu eso. Ví, kdo zabil federálního soudce Fawcetta, a taky ví proč. A co bylo v sejfu, který se našel u soudcova těla. Rád by to pověděl FBI, ale tyto mimořádně cenné informace jsou stejně výbušné jako sled událostí, které skončily soudcovou smrtí. A Malcolm není včerejší. Ďábelsky chytrý román Johna Grishama, v němž nic není takové, jak se zdá