Vražda při bar micva - Harris, Lee, 1935- (Motto, 2013)
Další tajemný případ bývalé jeptišky Christine Bennettové Pro Christine Bennettovou je šance, že se podívá do Svaté země, splněním celoživotního snu. O to větší radost má, když zjistí, že její nejlepší kamarádka Mel Grossová bude v tu dobu v Jeruzalémě také, aby se zúčastnila obřadu bar micva.Melin štědrý bratranec Gabe Gross, který má bar micva podstoupit, pozval do Izraele celou rodinu a spoustu přátel a naplánoval grandiózní oslavu. Chris není zvyklá cestovat, proto je ráda, že bude mít u sebe Mel, s níž se bude moct podělit o zážitky. Vše jde podle plánu, ovšem do té doby, než záhadně zmizí Gabe Gross. Dovolená se pro Chris rázem mění v práci a stopy, na které při vyšetřování naráží, ji dovádějí až k chladnokrevnému a vypočítavému vrahovi.