Nevěrná - Müllerová, Lucie (Daranus, 2013)
Nadě je devětačtyřicet let, má práci, manžela, dvě dospělé děti... A taky milence! Přemýšlí, jestli se vyplatí riskovat, zahodit šestadvacetileté manželství a začít znovu. Rodina pro ni vždycky byla na prvním místě, ale díky milenci začíná chápat, že se obětovala, že šťastní byli všichni kolem ní, jen ne ona. Rozhodne se vyměnit okoukaného manžela, který veškerý volný čas tráví s prutem u rybníka, za charismatického muže, který byl před lety její velkou láskou. Může mít hra, kterou Naďa rozpoutá, vůbec nějakého vítěze?