Deník malé blondýnky. O prázdninách. - Urban, Jiří, 1957- (Ottovo nakladatelství, 2012)
Reportážní a umělecký fotograf Jiří Urban spolu se svojí dvanáctiletou dcerou Ann předkládají úsměvný dokument o životě českých puberťaček a puberťáků, do nějž se ponoří se zájmem i každý dospělák.